Menu
Reklamní sdělení
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
E-shop snadno & rychlehttps://www.websnadno.czSystém WebSnadno nabízí moderní e-shop s podporou on-line plateb.
Překvapivé dezerty, které můžete vytvořit v pomalém hrnci.
 
Pomalý hrnec není jen pro dušená masa a polévky.
 
Tento všestranný kuchyňský pomocník může být skvělým nástrojem i pro přípravu lahodných dezertů.
 
Zde jsou některé překvapivé sladkosti, které můžete vytvořit ve vašem pomalém hrnci:
 
1. Čokoládový fondán - krémový a bohatý čokoládový fondán se v pomalém hrnci připraví bez námahy. Stačí smíchat ingredience, nalít do hrnce a nechat pomalu vařit. Výsledkem je dokonale vlhký a intenzivně čokoládový dezert.
 
2. Jablečný crumble - klasický jablečný crumble získá v pomalém hrnci nový rozměr. Jablka se krásně rozvaří a drobenka na povrchu zůstane křupavá.
 
3. Cheesecake - Ano, i cheesecake lze připravit v pomalém hrnci! Výsledek je krémový a dokonale propečený bez rizika praskání.
 
4. Banánový chlebíček - vlhký a voňavý banánový chlebíček se v pomalém hrnci upeče rovnoměrně a zůstane dlouho čerstvý.
 
5. Rýžový nákyp - krémový rýžový nákyp s rozinkami je v pomalém hrnci hotový bez nutnosti neustálého míchání.
 
6. Karamelový pudink - jemný karamelový pudink se v pomalém hrnci připraví bez starostí o vodní lázeň.
 
7. Ovocný koláč - různé druhy ovocných koláčů se v pomalém hrnci upečou do měkka a šťavnata.
 
8. Horká čokoláda - pro větší společnost můžete připravit bohatou horkou čokoládu, která zůstane teplá po celou dobu podávání.
 
9. Pečená jablka - jablka plněná ořechy a rozinkami, pomalu pečená v pomalém hrnci, jsou skvělým podzimním dezertem.
 
10. Brownies - vláčné čokoládové brownies se v pomalém hrnci upečou rovnoměrně a zůstanou dlouho vláčné.
 
Příprava dezertů v pomalém hrnci má několik výhod.
 
Nemusíte se bát, že se připálí, a většina receptů nevyžaduje téměř žádnou pozornost během přípravy. Navíc v létě nemusíte rozehřívat celou troubu a zvyšovat teplotu v kuchyni.
 
Při přípravě dezertů v pomalém hrnci pamatujte na několik tipů:
- Používejte pečicí papír nebo alobal pro snadné vyjmutí dezertu.
- Neotvírejte víko zbytečně často, abyste neprodlužovali dobu pečení.
- Přizpůsobte recepty - obecně budete potřebovat méně tekutin než při klasickém pečení.
 
S trochou kreativity a experimentování můžete ve vašem pomalém hrnci vytvořit úžasné dezerty, které překvapí a potěší vaše blízké. Užijte si sladké dobrodružství s vaším pomalým hrncem !