Menu
Reklamní sdělení
Jsme lásky-lift you UP web!https://www.jinedimenze.netZábava i poučení z jiných dimenzí. Povídky, příběhy, knihy, hudba, láska a mnoho dalšího...
HRNECKY.CZhttps://www.hrnecky.czKeramika do kuchyně i do zahrady. Kvašáky, hrnečky, sošky vodníků. Majolika. Keramické kurzy.
Jóga Brno a Tišnovhttps://www.jogaeva.czJóga Brno/Tišnov pro začátečníky, pokročilé, těhotné, po porodu, hormonální; videokurzy, pobyty.

Pět nejlepších receptů pro začátečníky s pomalým hrncem.

Začínáte s pomalým hrncem a nevíte, čím začít? Připravili jsme pro vás výběr osvědčených receptů, které se vždy podaří. Tyto pokrmy jsou nejen chutné, ale také jednoduché na přípravu.

1. Trhané vepřové
- 1 kg vepřové plece
- 2 cibule
- 4 stroužky česneku
- 200 ml vývaru
- koření dle chuti (sůl, pepř, paprika)
Vše vložte do hrnce a vařte 8-10 hodin na nízkou teplotu.

2. Kuřecí vývar
- kuřecí skelet
- kořenová zelenina
- cibule, česnek
- bylinky dle chuti
Vařte 6-8 hodin na nízkou teplotu.

3. Hovězí guláš
- 800 g hovězího masa
- 3 cibule
- paprika, kmín, česnek
- 200 ml vývaru
Vařte 8-10 hodin na nízkou teplotu.

4. Fazolový hrnec
- 500g fazolí (namočených přes noc)
- 2 mrkve
- 2 cibule
- uzené maso nebo slanina (volitelné)
- česnek, majoránka, pepř, sůl
Vařte 6-7 hodin na nízkou teplotu.

5. Dušená zelenina s bramborami
- 6 brambor
- 2 mrkve
- 2 papriky
- 1 cuketa
- 1 cibule
- 100 ml zeleninového vývaru
- bylinky, sůl, pepř dle chuti
Vařte 4-5 hodin na nízkou teplotu.

 

Pro nejlepší výsledky doporučujeme maso před vložením do hrnce krátce orestovat.

Zeleninu nakrájejte na větší kusy, aby se během dlouhého vaření nerozpadla.