FRANCIE
Beef Bourguignon - tento tradiční francouzský pokrm se připravuje z hovězího masa, které se dusí v červeném víně spolu s cibulí, mrkví, bylinkami a kořením. Je to bohaté a aromatické jídlo s hlubokou chutí.
Coq au Vin - klasické francouzské jídlo, které se připravuje s kuřecím masem, které se dusí v červeném víně spolu s cibulí, houbami, bylinkami a česnekem. Je to bohaté a kořeněné jídlo s hlubokou a příjemnou chutí.
Blanquette de Veau - jedná se o jemné francouzské jídlo připravené z telecího masa, které se dusí v bílém víně a vývaru spolu s cibulí, mrkví a bylinkami. Je to krémový pokrm s jemnou chutí.
Confit de Canard - tradiční francouzské jídlo, které se připravuje z kachních stehen, která se vaří v jejich vlastním tuku spolu s bylinkami a kořením, až se maso stane měkkým a šťavnatým. Je to bohaté a lahodné jídlo s výraznou chutí.
Bouef à la Provençale - tento pokrm je připraven z hovězího masa, které se dusí v rajčatové omáčce s olivami, bylinkami, česnekem a další zeleninou. Je to aromatické jídlo s výraznou chutí.
Tyto francouzské pokrmy jsou známé svou bohatou chutí a použitím kvalitních surovin. Jsou to oblíbená jídla po celém světě a často jsou spojována s francouzskou kuchyní.
Mnoho z těchto jídel vyžaduje trochu přípravy před vložením do pomalého hrnce, jako například opékání masa nebo vaření omáčky na sporáku. Nicméně hlavní vaření a příprava se odehrávají ve vašem pomalém hrnci.