Menu
Reklamní sdělení
Měj své vlastní webové stránky!https://www.websnadno.czMít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S WebSnadno je můžete mít i Vy.
Tvorba webových stránekhttps://blog.pageride.comPoznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA.
Podvladařksá HAf dílna e-shophttps://kogitoeaster.websnadno.czRuční výroba obojků a vodítek z biothanu a hexy

NIZOZEMSKO

Erwtensoep: Hustá hrachová polévka s kousky uzeného masa a klobásy. Tradičně se podává v zimě.

Draadjesvlees: Pomalu dušené hovězí maso, které se při správné přípravě rozpadá na vlákna. Často se podává s bramborovou kaší.

Sukadelappen: Hovězí maso (obvykle z lopatky) dušené v omáčce s cibulí a kořením. Měkké a šťavnaté.

Zuurvlees: Kyselé maso, tradiční pokrm z jižního Nizozemska. Hovězí maso marinované v octu a poté dušené s cibulí a kořením.

Slavinken: Mleté maso (obvykle vepřové) zabalené v plátku slaniny. Často se smaží nebo griluje a podává s bramborami a zeleninou

 

Mnoho z těchto jídel vyžaduje trochu přípravy před vložením do pomalého hrnce, jako například opékání masa nebo vaření omáčky na sporáku. Nicméně hlavní vaření se odehrává ve vašem pomalém hrnci.